Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - استاندار تهران با بيان اينکه مقاوم‌سازي تنها راه زندگي در کنار گسل و زلزله است گفت: ايران جزء 10 کشور زلزله‌خيز دنيا است و امکان تغيير اين وضعيت و دستکاري گسل‌ها وجود ندارد. به گزارش خبرگزاري تسنيم از ملارد، محمدحسين مقيمي ظهر امروز در سخنراني پيش از خطبه‌هاي نماز عبادي سياسي جمعه ملارد، با اشاره به گسل‌هاي غيرفعال موجود در استان تهران اظهار داشت: اين که فعال شدن گسل اخير چه تأثيري بر فعاليت گسل‌هاي ديگر استان دارد امري است که متخصصان زمين‌شناسي و کارشناسان امر بايد در مورد آن نظر نهايي بدهند؛ اما اين را نبايد از ياد برد که اين منطقه با وجود گسل‌هايي که دارد زلزله‌خيز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي در ادامه بيان کرد: در استان تهران در اين مدت پس لرزه‌هاي متعددي را شاهد بوديم، که البته ميزان همه آن‌ها به حدي نبوده که بخواهد نگراني ايجاد کند، ايران جزء 10 کشور زلزله‌خيز دنيا است و امکان تغيير اين وضعيت و دستکاري گسل‌ها وجود ندارد، ژاپن هم زلزله‌خيز است و در بسياري از زلزله‌هايي که در کشور ژاپن بروز مي‌کند خسارات جاني و مالي فراواني حادث شده است؛ اما آن‌ها از زلزله درس گرفته و خود را براي اين مهّم آماده کرده‌اند.
استاندر تهران با تأکيد بر لزوم مقاوم‌سازي شهر در مقابل حوادث پيش‌بيني نشده افزود:‌ بايد تمام امکانات شهري از جمله پل‌ها و واحدهاي مسکوني و بيمارستان‌ها را متناسب با بالاترين شرايط و آئين‌نامه‌هاي موجود همطراز کنيم، و اگر امروز ژاپن توانسته اقدامات خوبي داشته باشد به اين دليل است که توصيه‌هاي مهندسان، تکنيسين‌ها و متخصصان ساخت و ساز را مورد توجه قرار داده است.
مقيمي با اشاره به قرار داشتن نقاط مختلف کشور بر روي گسل تصريح کرد: در زلزله‌هاي اخير در کرمان روستاهايي که ساختمان‌هاي خود را با طرح‌هاي بنياد مسکن مقاوم ساخته بودند، کشته و مصدوم و خرابي نداشتند؛ اما جاهايي که توجه نشده و به دور از اقدامات مهندسي بنا شده بودند با تخريب بيشتري روبرو شدند.
وي در ادامه به حضور خود در هفته‌هاي گذشته براي برگزاري جلسه شوراي برنامه‌ريزي استان با محوريت ملارد که در ادامه آن در جمع شوراهاي شهر و روستا حضور داشته اشاره کرد و گفت: يکي از دغدغه‌ها و تذکراتي که در آن جلسه داشتيم اين بود که مسئولان و اعضاي شورا تلاش خود را براي مقاوم‌سازي شهرستان ملارد در برابر اين گونه رخدادها بکار ببندند؛ البته به لطف خداوند زلزله اخير ملارد خرابي بر جا نگذاشت.
استاندار تهران همچنين ادامه داد: امروز همه مردم ملارد با هم‌فکري و همراهي با مسئولان خود در شهرستان تلاش و کوشش کنند که شهر را در برابر زلزله و هرگونه بلاياي پيش‌بيني نشده مقاوم‌سازي کنند و به طور جد از مجريان امر و مرتبط با ساخت و احداث و هرگونه سازه در ملارد و جاي جاي استان تهران تقاضاي اجراي فني داريم و خود نيز ملزم به اجراي آن هستيم.
مقيمي در بخش ديگري از سخنان خود با اشاره به حضور در جلسه ستاد بحران اين شهرستان در روز دوشنبه پيش‌رو خاطرنشان کرد: مقاوم‌سازي و ساخت مسکن و اماکن با رعايت تمام موارد کارشناسي شده تنها راه زندگي در کنار گسل و زلزله است و در اين هفته مجدداً به ملارد آمده و جلسه ستاد مديريت بحران را در اين شهرستان که نزديک به محل بروز زلزله است برگزار مي‌کنيم.
وي در پايان خاطرنشان کرد: مردم نگران نباشند، کارگروه‌هاي مديريت بحران در حال پيگيري تمام موضوعات هستند و امور در حال مديريت است تا در صورت هرگونه رخدادي بتوان بهترين خدمات را در کمترين زمان ممکن ارائه داد.
انتهاي پيام/

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۱۹۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند

به گزارش خبرنگار مهر، علی محمد روستا ظهر پنجشنبه در نشست با بانک‌های استان در راستای پرداخت تسهیلات مسکن روستایی، افزود: نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی ضرورت دارد.

وی با بیان اینکه تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود، دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود، گفت: انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند.

روستا اظهار داشت: میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحدهای روستایی در سطح کشور، ۵۵ درصد و در استان ۶۲ درصد است که این امر نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است.

وی افزود: پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان باید در زمان کمتری انجام شود و بانک‌های استان زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را کمتر کنند.

روستا یادآور شد: از مجموع یکهزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله سی سخت، دچار خسارت شدند، ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است و پیگیری برای اختصاص اعتبار به این واحدها انجام شده است.

کد خبر 6095034

دیگر خبرها

  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • رکوردشکنی صدور پروانه در بافت‌های فرسوده
  • مقاوم‌سازی ۲۵۶ واحد مسکن روستایی در فامنین
  • دستکاری بارشها فاقد مستندات علمی است
  • چراغ سبز تغییر نام باشگاه استقلال تهران
  • جدیدترین قیمت مسکن در منطقه ۱۹ تهران
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید